Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Thursday, 13 October 2011

Relationship ??


hey , best ke kalau dpt GF or BF ? tak rasa mcm menyusahkan ke ? yelaa mula2 couple semua sweet gila mem**bilah kan ? hee :) tapi bila clash .. aiyoo memang teruk lahh kan ? by the way , aku baru je dikecewakan oleh seorang lelaki yg tak berapa handsome ni .. tapi dia boleh dpt GF cepat lahh .. hahaha :D well , dulu dia janji macam2 . tak nak kecewakan aku lah apa lahh tapi now clash mcm itu je . hahaha dulu kiteorang satu sekolah . tapi masuk tahun 2011 dia pindah dekat Islamic/International school .. Dekat sana maybe dia jumpa perempuan yg lebih 'chantek' dari aku .. HAHA :D .. Hari tu aku bukak profile facebook dia . dia type kt wall and tag someone girls ni **** **** I love you very much ! woahh siapa yg tak sakit hati bila GF or BF korang buat mcm ni .. siapa.siapa.siapa ! Of course lah tak ada ..HAHAHA . memang lah rasa sayang kan sebab 11month kiteorang couple,, bulan depan anniversary 1 year .. Tapi tak apa , So bagi aku sekarang couple tu tak penting pun .. baik kita fikir tentang future kita sebelum kahwin lah .. so siapa2 yg masih study tu . kita belajar dulu lah oky ? hahaha .. ;) But its up to korang lhaa .. aku just bagi pendapat aku je kan ?

2 comments:

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts