Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Sunday, 30 October 2011

story's

hey you all (: .. weekend ni mesti ramai yg outing . yg hangout dgn member-member kan ? tapi aku ? just duduk kt rumah online facebook , edit blog and update T_T .. best lah kan yang selalu outing dgn family setiap weekend . jealous je rasa . hahaha .. school holidays dh nak dekat , family aku pun dah cadang nk outing . yuhuu ! best ! haha :D ..

tengok kt blog org lain semua menarik-menarik cerita diorang , design blog diorang , tapi aku ? apa pung hampeh lah .. nak jugak buat mcm diorang tapi tak retiww lerww .. euww ayat rempiwts lah pulok.. korang-korang jangan lah malu-malu nk follow oky ?

tengah boring lah sekarang . nak text , kredit tak de lah pulak . tak boleh nk msg my bff , lagipun kiteorang ada problem sekarang ni . tak tahu lah kan ? saya tahu saya ni jahat awak , dengan kisah silam saya lagi ?? nak ke orang kawan dgn saya wok ! btw ., my bff ni seorang jiwang sikit . ouh my beloved best friend ! i love you dowll ! memang kita renggang sikit sekarang , bukan benci kt you . i tak pernah lupa kawan lah . selalunya kawan-kawan i yg tinggal kan i . haha . i'm sorry sebab selama ni selalu marah-marah kan ? sorry ye? 

how about my ex erk ? haha.. dia nampak macam dh bahagia dengan girls tu , tapi apa aku kesah ? kau bahagia ke ? duka ke ? sedih ke ? nangis ke ? aku peduli ke ? tak de nye aku nak peduli tapi aku susah lah nak ngelak dari tengok profile facebook kau .. aiyoo , tolonglah buat aku lupa kt kau . tolong lah ! aku mohon . oky ? semoga berbahagia dengan si dia .. 

sorry lah korang kt sini tak de cerita menarik lah . aku cuma cakap apa yg tersirat di hati ni . haha :D wish you all's happy selalu . maybe ni je kot stories untuk hari ni . hahaha . boboii all's !

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts