Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Wednesday, 23 November 2011

Story - Story - Story !!

Hye stalker .. kalau siapa - siapa yang tengok post yang lepas .. kita ada post pasal kakak ni nama dia Imaa Sahaja .. kan kan kan ? hari tu kita dah tegur kakak tu :) .. kakak tu baik apa . tak sombong pun .. kita tegur kakak tu , kakak tu baik je  .. tengok ni 



Tengok - tengok ! tak sombong kan .. akak , serious lah akak comel :) tapi kakak ni hottest sangat .. susah nak borak lama - lama dengan dia .. humm , haha . tak pelaa , dapat borak sekejap pun tak pe kan kak ima ?? nama penuh kakak ni Nurhakimah . kalau salah maaf ye kak ??? hehehe .. 


Tadi kan ex kita yang baru - baru ni ,, tegur kita kat facebook .. pelik - pelik . rasa macam mimpi je . mula - mula tu rasa macam bukan dia . tapi bila tengok ayat dia . dah kenal dah . itu memang dia . " weh - weh , semoga berbahagia dengan GF kau ye ? jangan buat dia macam mana kau buat kat aku tau :) sayang kau kawan~ " 


Lagi - lagi .. tadi K lamar kita . aaawwww ! so cweet .. tapi sorry sayang .. i susah lah nak terima you .. you macam player je .. lagipun . "dia" kan ada .. hehehe .. hanya kita je tahu siapa itu "dia" kan K.. 


myBFF .. simple sentences .. I love you .

Semalam kan , JYEAHH ! Garuda di baham dengan harimau .. hahaha .. Indonesia .. minta maaf ye ? Dendam korang tak berbalas .. keluar kt akhbar indonesia nak balas dendam . tapi .. sorry lah indon - indon sekalian .. tak berniat nak kutuk pun . tapi memang tak suka dengan perangai - perangai orang indonesia yang kaki gaduh ni .

Oky lah . nanti kita rajin kita update lagi .. baii , baii , baii :D

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts