Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Saturday, 3 December 2011

Link untuk buat blog jadi lawa



Hyee korang .. Topic hari ni sharing is caring . Oky , now bukak buku .. Oky , haha .. sekarang kita dah start nak merapu kat blog kita yang semakin hari semakin lawa .. haha .. pasal bukak buku semua tu .. tak ada kaitan lah .. ehe . sorry okay ? :)  ..

Okay ... so pada siapa - siapa yang ada blog , kalau nak macam kita jugak .. boleh chat apa kat shoutbox .. nanti kita bagi tahu code and link - link dia .. kalau korang nak lagi bagus .. Korang pergi kat blog ni .. Berguna tau blog ni .. Semua ada .. http://tutorialuntukblog.blogspot.com/ .. Kita dapat semua dari sini lah .. kan sharing is caring .. hehe .. hari ni punya topik banyak about blog .. Pasal kehidupan kita tu nanti dulu lah . Sebab tentang kehidupan kita semuanya sedih-sedih :'( .. humm .

Actually kita baru balik dari wedding cousin ayah kita .. Diorang semua tu family arwah atuk kita .. And and kalau boleh nak cerita panjang - panjang pasal diorang .. Tapi rasa macam tak elok je .. so tak payah lah kan ??? haha .. So satu perenggan ni about kita and apa yang terjadi . yeah kita tahu kita ni keling .. Tadi cakap tak nak bagi tahu .. Sekarang lain pula ceritanya . aha :D . inilah Nadhilah .. So , for my BFF .. aku pun tak tahu kenapa aku still nak panggil kau BFF aku .. Aku tahu aku salah .. Kalau kau dah tak nak singgah kat blog aku pun tak apa .. Kalau kau tak nak baca semua ni pun tak pe .. aku faham :') .. aku still sayang kau .. even kau benci aku and aku asyik marah kau . Ouhh my ex-boyfie .. sweetnya kau sama awek kau .. Jealous doe .. Apa lagi erk ?? eumm dah tak ada apa kot .. apa lah aku ni .. patutnya satu post untuk satu cerita .. tapi ini ??? LOL .. haha .. tak apa lah . sharing is caring ..

Okay lah korang . lain kali kita update lagi .. Thanks for coming .. and thanks for reading .. aha .. okay bye .. Semoga berbahagia di cuti sekolah ini .. :) ..

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts