Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Tuesday, 17 September 2013

Xoxo :*

haha .. entah kenapa mimpi nak update blog hari ni boh . apahal aku ni .. haha, sekarang okay okay lah.. Si 'dia' pun okay je .. gaduh gaduh biasalah .. hari tu stay balik lambat and jumpa dia . so saja saja nak share gambar baru .. dah lama tak letak gambar baru . yelaa tak ada masa lah . dekat lain lain tu nanti lah ye .. hehehe

its me



with Yuliza




xoxo :* with my sayang . Ariee .



Ni time dekat mcd Kajang .. jumpa dia kejap .. Rindu sangat time ni . dah lama tak jumpa .. ehhhhh ada lagi . nak tengok kesakaian Arie ? Dia ni suka buat muka . perasan handsome je . cehhh :p haha time ni dekat TTC





Btw, Buat sayang i . Sayang .. I minta maaf untuk semuanya yang i buat dekat you selama ni. I buat you jealous, kecewa, i ckp mcm2 dkt you. I kasar dgn you. I minta maaf sangat. I tak sengaja. I tak ada niat pun nak buat you mcm ni. Btw thanks sebab sudi terima i seadanya. You sanggup dengan i even i dah buat mcm2 dkt you . I sayang you sangat. Thanks jugak sebab stay dengan i selama ni. Bulan 10 ni dah masuk 1'st Anniversary kita. Tak sabar sgt nak tunggu kita setahun. I tak pernah couple dengan someone selama ni . Dengan you je .. btw i sayang dkt you sangat sangat sangat .. Janji dengan i you sentiasa sayang, cinta dengan even nanti kita akan jauh sekalipun .. Janji you akan setia dengan i. InsyaAllah sampai kita kahwin. Kalau kita ada jodoh. Jodoh tu tak lari mana pun. I sayang dkt you sangat sangat. Muahh :* 




No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts