Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Saturday, 19 November 2011

hey ! hey ! hey !



Hye :) my name is Nadhilah binti Zamri bin Pahharudin bin Hj. Hashim bin tak tahu dah .. haha . actually tak tahu tengah happy or sedih or sukasuka or apa - apa . Sebab Nadhilah sekarang ni tengah mood nak merepek di blogger ni . Sebab kita nak luahkan perasaan kita yang selalu berubah - ubah ni setiap masa

Oky tadi kan kita visit blog seorang kakak ni . Tak silap dia asal Seremban and umur dia 18 tahun . Now dia study dekat UITM Pulau Pinang kot .. Haha tak pasti . Tapi kakak ni lawa . Comel sangat-sangat . Terasa nak sangat kenal kakak ni . kakak ni punya dress-up lawa gila ! dia ni rasanya model kot . dia selalu photoshot . Kita baca blog dia . Baru - baru ni dia photoshot kt KL .. aaauuuwww !!! lawa gila kakak ni .. :) .. Nama penuh kakak ni kita tak tahu . tapi dia buat kat facebook dia Imaa Sahaja . sama jugak dengan blog dia . Nak tengok tak blog kakak ni ? http://imasahaja.blogspot.com and facebook dia https://www.facebook.com/profile.php?id=100002901298964 ehehe . Kakak ni ada dua facebook tapi facebook lama dia dh full sebab kakak ni hot sangat . SERIOUSLY , kakak ni lawa gila . kak , i wish to be your friends ? boleh tak . humm , gila lah tertarik sangat dengan kakak ni . Ingat nak ambik gambar kakak tu letak kt sini tapi kita takut lah . Karang dia marah pulak kita ambik gambar dia . tak baik kan curi - curi :) . 

Patutnya kan kita balik kampung hari ni dengan aunty kita . Tapi disebabkan ayah kita buat plan nk pergi mandi manda satu keluarga ni . ayah kita tak bagi balik sebab esok kita keluar jugak dengan diorang kan ? eumm :( .. kita pergi Melaka . tempat arwah cousin kita , dengan kita , dengan cousin - cousin kita yg lain . Pernah mandi kat tempat tu .. Hari tu kan kita nak tidur tapi tiba - tiba teringat kt arwah . lepas tu kita nangis teruk gila kot ! Sebab ingat kat dia :'( .. Angah semoga angah tenang di sana oky ? Dila rindu gila dekat angah T_T .. oky tukar topik lah .. Esok OUTING kot ! Best gile ! Nanti bulan 12 outing dengan family my mom pulak . Tidur sana 2 hari 1 malam je .. eumm :( kejap kot .. Tak boleh ke lama sikit . eumm tak pelaa kita faham . Kan aunty kita , uncle kita . my parents kerja . kitaorang ni cuti sekolah memang lah free habis .

Ouh duit pokai ni .. Nak kerja my mom tak bagi .. Nak upah sebab buat kerja rumah boleh ? . Nak hangout dengan membe and nak tampung duit topup :'( boleh ye ? boleh ye ? Nak hilangkan bosan kena lah text dengan orang .. mestilah orang takkan hantu kan ?? humm boleh ye . 

hey hey , ada kawan kita ni kan .. selalu update kat blog dia pasal couple single . apa lah dia tu .. kat facebook pun sama jugak . ada ke pergi upate "nak cari pakwe sebelum pukul 12 malam . boleh dapat tak ?" bila fikir balik , nampak macam tengah terdesak nak couple je .. hey kawan , awak tu perempun lah . patutnya lelaki yang cari perempuan . ini namanya perigi mecari timba .. woahh , pandai tak ? hahaha . biasalah budak minat BM . tapi peribahasa pun sikit - sikit je tahu . 

eeiii how my result erk ? takut lah . memang lah kita tak berharap besar kan . kita sedar kita macam mana .. tapi kita harap kita lulus je . AMIN ~

errkk eh ? apa lagi nak story eh .. tadi rasa macam banyak tapi sekarang dah lupa dah .. haha . enjoy reading my blog oky ? nanti ada masa kita update lagi . booii boii .. :)



No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts