Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Friday, 18 November 2011

·٠•● ♥ M D or M I ♥ ●•٠·



Haahh .. mimpi doe . oky , boleh minta tolong tak ? before that dengar cerita ni dulu ..

The first guy : M D. stalker aku dekat sekolah mahupun social site , tapi sekarang dia tak ada kat sini .. dia kena study kt egypt , humm , if aku terima kau , macam mana pulak nak contact kau ni weh . kau cakap hanya dekat skype or aku kena ambik no kau yg kt egypt tu . whatthe ? kau pun aku tengok asyik online guna fhone . nak pakai skype ? oky . lupakan .


The second guy : M I . humm yang ni player sikit . kitaorang kenal dekat laman muka buku ye . haha . kalau tengok friends dia kebanyakannya perempuan . hello ! takkan aku nak terima orang mcam ni kot . aku tak nak kecewa lagi .. 

bestie aku ckp buat bodoh je . tapi masalahnya aku serba salah . yang aku pun bodoh actually , pergi layan diorang tu buat apa kan ? haihh menyesal aku . so someone . Please !! help me .. 

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts