Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Thursday, 10 November 2011

Nak lupakan bekas kekasih ???! here some tips ..


 
Memang lah sakitkan bila dikecewakan , dikhianati , di ???????????????? alah apa - apa di lahh . tapi memang sedih lah kan bila clash dengan boyfie tersayang .. tapi kalau bagi kita tiada lagi yang namanya tersayang .. memang lah dah setahun kan tapi apa nak buat .. kau dah dapat orang lain sebelum genap setahun dengan aku . entah pape lah . then , kau ni dah lah suka berlagak . orang tak angkat call kau pun kau nak cakap orang GOY dengan kau ! eeeeeeiiiiii please lah . kau tu bagus sangat ke sampai orang nak GOY dengan kau .. eeeeuuuuuwwwww . and memang tak boleh nafikan kepandaian kau . aku nak lupakan kau lah penipu .. macam mana lagi aku nak buat untuk lupakan kau . Aku dah buat banyak dah . menjadi lah jugak sikit-sikit .. Antaranya ................

1'st = Delete number dia ?? dah delete lama dah . tapi still ingat sikit-sikit . apa lahh Nadhilah ni , aduhai !

2'nd = Delete gambar dia ? of course lah DAH delete . nak buat apa simpan gambar dia ! tak ada guna !

3'rd = Dendam dengan dia ??? eeuumm tak kot .. kita rela kepergian dia dari hidup kita . Lagi pun dia tak boleh jaga seperti mana kata-kata dia dulu .. Dah lah penipu !

4'th = Stalker dia ??? OhMyGod ! ini lah yang buat kita susah nak lupakan dia . asyik nak stalker dia je .. ni lah yang kita tak boleh elak .. tapi tak ada lah sampai emo membabi nak bunuh-bunuh diri berbagai bila tengok dia dengan ''GF'' baru dia .! .eeeiii tak nak kita jadi emo .

5'th = Lupakan tempat date ?? WhatTheHell ! dah lah kita selalu hangout dekat situ dengan membe-membe kita.. memang susah lah nak lupakan memori dekat situ .

6'th = Ingat balik semua perkara buruk pasal dia ?? Dulu dia cakap nak jaga kita lah , tak nak kecewakan kita macam kawan dia buat kat kita lah ! Ouhh penipu ! apa yang dia buat sekarang sama jugak dengan kawan karib dia tuhh !! Dulu sedap mulut dia je cakap pasal kita .. ini tak kena , itu tak kena . kau tu bagus sangat ke hah ! eeeeeeiiiiiiiii please lah ! banyak lagi perkara buruk pasal kau . tapi penting ke aku show off kat orang . kalau aku show off dekat Gf kau yang sekarang ni tak pelaa jugak .. hahahaha biar kau rasa apa ex-ex kau ni rasa . hahahahahahahahahahahaha ! erk ? asal kita gelak . bukannya lawak pung !

7'th = Luahkan perasaan dekat kawan or bestie yang boleh dipercayai ? nak luahkan . tapi sejak habis PMR ni asyik tak sekolah je ? macam mana nak luahkan . hari tu sekolah dapat lah jugak luahkan sikit-sikit .. tapi tak puas ! bila nak hang ni weh . asyik tak jadi je . humm . tolong lah aku nak selesaikan masalah kecil ni ..

8'th = Block / unfriend dia dari facebook or myspace or anything social network ? macam mana kita nak block kalau asyik nak stalker dia . stop it nadhilah . tak penting langsung untuk kau buat semua ni . penting ke kau jadi stalker dia nadhilah . haiyoo . susah gila . haihhh . myspace ? myspace kita pun dah lama tak bukak macam mana kita nak buang dia dari friend list kita.. ! haha . eerrkk gila dah Nadhilah ni. .

 9'th = Takkan membandingkan dia dengan orang lain . Bagi kita , dia lah orang paling teruk kita pernah jumpa ! aku takkan ingat apa-apa yang baik pasal kau lagi . tak akan . 

 10'th = Alamak , yang kesepuluh .. Kita akan cuba untuk memaafkan dia walau apa pun terjadi . walau sejahat mana pun kau . kita ni sesama manusia . so aku ni baik sangat ke sampai tak nak maafkan kesalahan orang . haha . oky . good luck untuk hubungan kau . 


 SO untuk korang kalau nak ikut semua ni silakan . tapi jangan jadi macam kita tau . entah pape lah kita kan . haihh . GOOD LUCK . SELAMAT MENCUBA!!


 

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts