Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Friday, 11 November 2011

Kebosanan =,=

         
  You ! I nak mengarut ni .. Dengar lah .. i tengah bosan ni .. (Y) .. haha . teeeerrbaiik .! nak call . malu nak call my prengg tu ! lagipun dia ada girl temankan apa nak buat kan K**** ! Moga kamu happy WK.. nak text dgn bff . i dah cari alasan tak nak msg tadi . cara dia tu menyakitkan hati lah .. tak nak gaduh lagi .. cukup . tak mau gaduh kan ? tak baik kan ? ehh. ni Gedik + Manja ni .. ehheehh eeiiii geli lah .. aduhhh .. 
           Korang - korang .. blogg ni jelaa tempat kita nak mengadu ... so dengar-dengar ye ? i miss my ex boyfie yang curang tu . nak dengar dia gelak . likelikelike ! tapi kita tak mengharap pun .. saja - saja rindu gitu .. "weh jangan perasan youww !" ... thenthenthen rindu dekat arwah cousin kita .. hari tu balik kg. rindu sangat kat dia . nak pergi kubur dia . tapi tak de transport , dulu selalu kita tengok muka dia yang tomeii tuh ! ehehhe.... tapi dia dah tak ada . oky . rindu dekat my prengg + my ex WK .. tapi apa kita boleh buat ya ? kita ni jahat ya ? pentingkan diri sendiri ya ? asyik nak orang tegur kita dulu .. haihh .. BFF , humm , ta tawu lahh iteeww . iteww ta tawu apew na cakap about him . eeikk ? elok pulak ayat .. ahahaha ! 
        Oky rindu classmate-classmate kita . dah lama tak dengar diorang berceloteh . Erin , Alia , Hafizah , Syazwan , Danial , Shaharul (hai,hai itu kerja dia ye . haha) , Aizuddin , Afi (kuat merajuk . sikit merajuk ,.. eh eh macam budak-budak) , baby (Akmal) , Nazatul , Shasha , Dyla (oky one geng . aha) , Ehsan (alololo haha ) , Kamal (atototo ..) , Farhana , Arif (si kecik tapi perangai .. aiyoo !) , Afiq (ehehe , tak nak ejek lah . dia dah baik sekarang.. teruskan perubahan afiq ) , Ismail (mail lambung , euww ahaha !) , Yety , tak terlupa jugak untuk kau Dinie . (suka buat aku sakit hati) .. oky yang tak disebut tu thats meand kita jarang borak , kita tak rapat , apa-apa lah . Oky toink toink sorry .. 
          Oky lepas luah semua ni , baru lega sikit . walaupun tak de siapa baca . eumm :( .. oky korang-korang .. nanti kita update lagi oky ? .. boii boii boii . :)

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts