Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Monday, 5 December 2011

Nurhakimah :)



Hey hey hey . kalau siapa yang pernah tengok post - post kita dulu .. kita ada update pasal kakak ni kan ??? .. haha yang kak Imaa tu lah .. kakak ni lawa tau .. kita tengok gambar - gambar dia .. serious lawa gila :D .. Kita nak ambik gambar kakak tu .. tapi tak baik curi - curi ... nanti kita tanya dulu boleh atau tak . Sebab kakak tu tak bagi bila ambik gambar tanpa pengetahuan dia .. So , tak boleh lah kan ? hehehe .. So kalau nak tahu pasal kakak ni . Hahaha .. kakak comel :D so kalau nak tengok boleh klik dekat warna-warni tu :)

Blogger kakak ni : ♥IMAsahaja
Account facebook pertama kakak ni : Ima Sahaja
Account facebook kedua kakak ni : Imaa Sahaja II
And and kakak ni ada youtube .. untuk tutorial shawl : Imaiz2010's
hehehe .. kalau twitter kita tak tahu .. kesian kak imaa kalau ada twitter , cause dia nak layan orang dekat facebook lagi .. kesian kak imaa kalau nak layan dekat tweet juga . hehe kan kak imaa :) ..

Comel nya kakak ni .. AWWCHH ! Kak jadi kakak kita boleh ;) .. hari tu kita ada update pasal kak imaa .. hehe . first time tengok kak imaa .. kak imaa comel sangat . terus update pasal kak imaa .. AWW AWW .. comelnya .. :D 

Oky lah ... nanti kita update lagi .. byee byee ;D

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts