Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Wednesday, 1 January 2014

Happy New Year Updates

Hye hye , actually . Tak tahu nak type mcm mana cerita ni . Tapi sekarang mmg tgh frust ! Sedih and all the things lah . ByTheWay

HAPPY NEW YEARRRRRRR !

Semalam sambut new year dgn Arie. Haha. Kelakar. Orang lain semua pergi sana sini. Kiteorang pergi TTC je. Hahaha. Tahun ni dah 18 dah. Yeayy! Dah tak sekolah lagi dah. Even mcm tu tapi tetap rindu sekolah, rindu classmate, rindu kelas, rindu cikgu, rindu EVERYTHING.. If boleh putarkan balik masa. Nak masuk darjah 1 balik and start everything again. 
Nak mulakan hidup baru, nak ubah semua perangai yang buat orang menyampah. Seriously, I hate myself sbb bt perangai sampai org menyampah. 
Actually, ada benda sgt yang menganggu hati ni. tapi tak tahulah kenapa susah sgt nak cerita. Betul2 rasa kesepian sgt even ada ramai org boleh cerita . Tp entah lah. Ya Allah. Complicated betul hidup aku ni ..

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts