Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Saturday, 17 May 2014

Hello Mei !!

Smiley

Hello!! big grin Hello mei lah sangat. Dah 17 mei dah pun. Lol. Hahaha. Dah lama gila tak update. Tak kesah lah. Hahaha. So gila banyak nak cerita ni. Tapi entah lah. Kadang kadang rasa mcm malas nak type. Tapi nak type jugak. How's that ? eghhh lupakan jelah. Tengah rajin baik type. Kalau tak hah berjanggut lagi semak je blog aku. Lulz

Okay first nak bagi tahu pasal. Aku dah sambung belajar dah :') Hahaha. Tup tup Pap pap aku dah sambung belajar. Gila lah hidup. Aghhhhh taknak cerita pasal result. 3 tak credit!! T_T setakat lulus aja. hmm.. Sedih. Yang lain credit tapi tak memuaskan lah. Agghhhhhhhhhh. Lagi satu kan tgh frust sbb IPTA tak dpt. Yelaaa salah diri sendiri jugak. Pergi isi borang permohonan tu last minit. Memang tolak mentah mentah lah cerita dia. Bongok betul Nad. Huh.

Yeayyy dah sambung belajar. Yeayy dah lari dari rumah! hahaha. Tapi bila jarang balik rumah. Rindu pulak dkt Zaqirah. erghhhhhhh STRESS !!! Bengang tahu tak, dah dapat lari rindu pulak dkt anak angkat aku tu. Haishhh. Ada satu hari tu Ibu call lepas dia bagi tahu, "Qirah tak nak makan, taknak minum susu" perghhh berlinang air mata. Menangis tak berlagu kat hostel !crying  Hahahahahaha. Anakku, jangan kau buat hal ye. Aku dengar je pasal kau, taknak makan lah apa lah, aku balik aku cium cium kau sampai kau rimas. Minum susu, Makan. Biar besar. Kau tu baru setahun lebih. Dah pandai rindu rindu, merajuk rajuk. Pukk kang! 

Okay aku belajar dekat Astin. Astin College dkt Puchong. Alaa, yang under USM tu. hehehe.
Dkt dgn IOI Mall. So hari hari boleh pergi shopping dkt situ. Tu pun kalau banyak duit lah. Haha please lah okay Nad. Stop lah being like this. Biasalah. Problem banyak. Lagi kan baru masuk berapa hari dah ada 2 Assignment. Group dgn Individual.  Sabo jelaa kata kau. Hah. Gempak. Lepas tu petang tadi. Ada dapat surat tau. Panggilan terakhir untuk ke KYPL Johor Bahru. Sedih nak menangis. Abah suruh aku try pergi situ. Gila meroyan. Aku dah lah tak pandai nak bergaul ! Sekarang ni nak suruh tukar tempat ke apa?? Aku tak pandai kawan tahu tak. Ni bila dah selesa kat Astin. Dah ramai kawan baru. Kakak serumah pun baik baik. Pindah???!!!!!! Sungguh ku tidak sangguppppp   crying


No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts