Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Wednesday, 16 November 2011

K ♥ !





Hey , today was my happy day ever ! GILA dapat jumpa orang yang kita rindu ! mula - mula sombong . nampak kita kat sekolah tak tegur pun .. then time nak balik , dapat call cakap nak jumpa sebab nak pinjam duit .. whatthe ! nak jumpa sebab nak pinjam duit ? miskin kot .. ahahaha ! tapi tak pelaa ., yang penting kita dapat lepas rindu kita kat awak ! thanks ye sudi jumpa kita . kalau lah awak boleh tahu betapa rindunya kita kat awak .. arrgghhh , dapat tengok awak senyum kot . memang happy gila .

oky , today dapat duit RM100 .. uuuwww siapa nak bagi kan . i know semua orang dah tahu pasal duit 100 ni .. yelaa , kan kerajaan bagi . tapi duit tu mak yang pegang takut hilang . yeah .. duit kita dah banyak kali hilang . so i think tak apa kot kalau my mom pegang kan .. 

Oky seriously , dah tak tahu dah nak cakap apa . oky ada masa kita update lagi my blog . k booiiii !

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts