Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Saturday, 17 December 2011

No post title :|

new profile blogger ;)


Hye hye :) ..  new update . tapi tak tahu macam mana nak mula .. macam mana ni ??

So macam mana hari korang sebelum - sebelum ni ? okay ke tidak .. kalau tak okay sama lah dengan kita .. kalau okay bagus lah :) .. hehe . Cuti sekolah ni membosankan lah .. kan kan ? Siapa rasa best tu .. hmm tak apa lahh .. bagi segelintir ada yang best kan ?? ;)

Hey korang , kalau perempuan kerja tu nampak macam budak rempit ke ? Salah ke kalau budak sekolah perempuan kerja ? Salah ke .. Sebab kita ni pun kerja juga . Tapi baru sampai 107 . Duit kena keluar kan untuk beri barang harian .. Baru faham macam mana orang yang selama ni cari duit kan ? humm :'( .. sayangnya .. humm tak apa lahh .. and and . ada tak orang yang kerja tapi dia buat kerja tak tenang . ada saja yang dia buat salah .. walaupun dia dah berusaha buat elok - elok tetap tak boleh jugak . and and dia ni sensitif sikit .. macam mana nak tegur kesalahan dia ? (mestilah dengan cara baik - baik kan ?) ;') .. 

and for my beloved boyfie :) .. iloveyou .. Walaupun I tak pernah cakap dekat you .. Iloveyou.. Tapi you tahu kan I sayang you gila babeng .. (ayat........ kau ada) haha .. Tapi tak apa lah weh ,, aku faham kau busy . kerja tampung duit cuti sekolah ni kan ?? humm .. takapa-2 . aku faham ..


Hye awak . "H I" ... Dia tak block awak . tapi kita yang block awak sebab kita tak nak awak merapu - merapu_________________ adumak .. tak selesa panggil awak saya dgn kau .. humm aku yang block kau sebab aku tak nak kau merapu - rapu dekat dia .. sorry okay .. and siapa pula yang cakap kau nak gaduh dengan dia =,= " .. and and and for your information .. imissyousodamnmuchfriends ;') ..

Ini sahaja post untuk hari ni .. nanti kita update lagi ? hehe bye :'D ..

3 comments:

  1. done follow,, hit me back keyh..

    salam kenal lagi

    ReplyDelete
  2. eehhh tak ada lah .. mana ada alah ainol .. hehe .. okay thanks amir jadi followers kita ..

    ReplyDelete

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts