Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Sunday, 18 December 2011

PMR RESULT ! ! ! ! !



what the ! PMR result dah dekat ni .. macam mana ni :'( .. Takutnya kalau result teruk :'C .. SUMPAH korang ! Takut gila ni .. Mesti PMR candidates yang lain pun cuak gila membabeng lah kan ? .. Sekarang dah 18 - 12 - 2011 .. 19 , 20 , 21 , 22 ! adumak ! lagi 4 hari je ! . macam mana ni .. humm .. Harap - harap lah kita lulus PMR ni .. AMIN~ doakan kita eh :') ..

Doakan aku tau my bff ! by the way . THANKS .. walaupun kau dah delete :') .. 

Maybe korang ada yang dah beli baju sekolah , beg sekolah , kasut sekolah .. Semua lah yang berkaitan dengan barang - barang sekolah ... Tapi kita :'( .. satu apa pun belum .. padahal khamis ni nak ambik result ni hah .. my mom kata pakai je yang lama .. tapi masalah nye . baju lama kita simpan kat mana pun tak tahu .. heheeh :'B .. Then malas pulak nak cari .. humm .. Ya allah , tak percaya gila khamis ni ambik result .. humm :'( .. 

# Sorry for the broken english .. Doakan kita okay :) ..

5 comments:

  1. ha?? kene pkai baju skola ke amek result?
    aku dlu tayah pown,,haha..

    good luck straight A's

    masuk MRSM taw!! doakan result SPM aku tahun depan,, :)

    ReplyDelete
  2. saya p0n mcm awak jugak . menunggu resukt ! fuuhhhh ~ cuak cuak nyh ! heheeh ,
    doakan same2 yer
    thanks

    ReplyDelete
  3. ye amir .. pakai baju sekolah .. okay thanks :) ..

    Nur suria hanna .. awak pun sama ke ??????? ouh sure saya doakan awak :) .. doakan saya juga yer .. pleasure ;)

    ReplyDelete
  4. semoga dpt result yg cemerlang :)
    klau sudi singgah sini :)
    http://sayatakcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Thanks ye Nur Ezzati .. okay kita singgah ;)

    ReplyDelete

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts