Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Wednesday, 4 January 2012

first day sekolah


assalamualaikum .. hye korang .. tengah buat apa ? ouhh ye lupa pulak ..tengah baca kita punya post lah kan ? hahaha ! okay dah makan ? sihat tak ? macam mana hari ni ? baik dari yang biasa tak ?
yang sekolah tadi best tak ? banyak dapat cikgu lama ke cikgu baru ?

*eh banyak betul soalan Nadhilah ni =.='

hahaha .. ignore lah .. okay now nak cerita pasal first day dekat sekolah ..


Sekolah ni tempat belajar .. # untuk kakak dan abang yang baru habis sekolah . dengki sangat nak ejek kiteorang kena sekolah kan  ?  mentang - mentang dah habis sekolah . siap cakap tak tahu apa itu sekolah . haishh korang ni ..

okay .. hari ni first day sekolah .. penat sangat tau ! kita kan form 4 .. biasalah form 4 . first day sekolah duduk dewan .. whatthe ! sakit kaki aku duduk lama - lama ..  lepas tu time rehat . ramai gila manusia kat kantin tu .. dah lah budak form 3 tahun ni ramai .. lepas tu kiteorang rehat . dah lah sekali . form 3 , form 4 dengan form 5 rehat sekali .. cuba bayangkan ! asal tak ramai lah kan .. lepas tu tiba - tiba ada orang cakap kedudukan kelas dah tampal dekat belakang dewan .. kelam kabut balik ke dewan .. lepas tu sedihnya . kita dapat kelas yang tak patut kita masuk .. patutnya kita boleh dapat kelas lebih baik kalau ikut keputusan kita tu .. walaupun tak sebaik mana .. tapi boleh tahan . boleh dapat kelas bagus . ni dapat kelas yang macam .. errgghh ! nak tukar ! tapi kena buat surat pulak .. lecehnya .. haihhh .. 

lepas dah tengok tu .. tengok - tengok tak sama kelas dengan my bestie . alaa reen ! nak sama kelas lagi ! tak ada kawan ni .. tapi okay lah .. bestie kita dapat kelas yang okay lah jugak .. dari aku ni .. haihh -.-' .. then saja lah tengok 2 3 kali .. *alamak sama kelas dengan boyfie and ex aku lah pulak* .. woahh boleh pulak sama kelas dengan diorang .. hahh terima jelaa dengan pasrah apa yang dah terjadi untuk kita kan .. 

time balik pulak .. bas penuh dengan manusia . kan kita cakap form 3 tahun ni ramai .. ya allah . memang penuh gila bas tu . macam gambar ni .


hahaha .. ! tak sama sangat lah .. ahhh lantak lah . kesah pulak kan ??? hehehe .. 

_________________________________________________________________

haha okay lah .. nanti update lagi .. penat sangat  ni .. nak tidur .. penat sangat sangat sangat sangat .. okay bye ! 

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts