Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Sunday, 1 January 2012

OUHH ... no post tittle *wink *wink .. haha :D

Hyee korang .. kesian stalker kita .. click blog Nadhilah ni tak ada yang baharu .. bila lah nak update ni kan ? hahaha .. Now Nadhilah update pada 1 januari 2012 ni . By the way .. Kita dah lama tak online facebook , twitter , blog , and others social site .. hahha .. yelaa internet kita tak bebayar .. nak buat macam mana kan ? rindu sangat rakan - rakan blogger yang baik hati ni :) .. hahaha .. Okay now nak wish ..

                  HAPPY NEW YEAR !!!!!!!!!
lawa tak ? tak lawa diam - diam jela.. Ni pun cari google .. hahaha ! . Okay now .. semua ada azam baru ke ? Tapi kita tak ada lah .. hiw hiw .. ada lah jugak sikit - sikit nak tukar . hehe . Antaranya 

- nak jadi rajin . tak nak malas - malas lagi dah .
- setia pada yang satu ( eh , eh .. selama ni kita setia jugak lahh )
- Nak BFF kita balik .. Bagi lah dia balik ! merayu ni :'(
- tak nak jadi stalker lagi .. tapi sikit - sikit tu nak kot .. hahaha
- nak focus untuk form 4 dengan form 5 .. nanti SPM nak terus cemerlang .. tak nak repeat peat peat .. macam lagu Selena Gomez .. hahaha :D

Apa lah yang terjadi dekat Nadhilah bila cuti sekolah ni kan..?? haha .. macam - macam .. tapi tak ingat dah .. hahaha ehh korang .. hari tu time ambik result kita dapat hadiah dari my beloved boyfie .. hahaha ..

*ehh bukan ke korang gaduh ?
hahaha .. ye memang kiteorang gaduh .. tapi lepas tu mesti baik .. i love my boyfie lah ;') .. hehehe .. 

*eh eh .. dia bagi hadiah apa ?
hahaha .. dia bagi hadiah
_________________________________________________________________________


*ehh ehh .. Nadhilah dapat Novel Ombak Rindu lahh ! ..
hahahaha .. yeahh dapat novel ! actually dia ajak tengok cerita ni .. tapi kita tak ada masa .. then cerita - cerita lah dengan dia ..

him : Jom tengok wayang cerita Ombak Rindu ..
kita : alahh .. tak ada masa lah weh .. bila masa pulak aku nak keluar ni ?
him : alaa .. dia ni .. haisshhh.. jom lah ..
kita : tak boleh lah sayang .. orang busy sangat .. busy dengan kerja .. haha .
him : euuummmmmmmm ! lempang karang ..
kita : humm lempang lah kalau berani .. hehe .. ala tak apa nanti aku nak beli Novel dia je .. tak dapat tengok wayang pun tak apa .. Novel kan ada .. hehehehe .. 
him : nanti aku belikan tau ! 
kita : ehh tak payah lah .. aku ada duit .. nanti aku beli sendiri .. 
him : *dia tukar topik lain ..
haisshh mamat ni ... saja je tau ! tapi Novel yang ni cerita dia tergantung lahh .. habis dia tak best .. ada novel lagi satu tu baru full story .. 

*novel yang mana pulak ni ?
alaa novel yang ni hahhh 

___________________________________________________________________________




tapi kita rasa macam lain je ? entah lah .. lantak lahh tapi betul lah macam ni rupanya .. hehe .. okay actually Nadhilah ni dah tergilakan Ombak Rindu .. CD dia dah tengok . Novel dah ada .. Lagu dia pun dah download tau ! .. hahahaha .. 

*eeeiii entah apa - apa lah minah ni .. 
eehh ADA AKU KESAH ORANG NAK CAKAP APA ? hoii .. jaga lah tepi kain sendiri okay ;) .. 
___________________________________________________________________

*ehh Nadhilah ni suka stalker orang ehh ?
hahaha .. yes . kita memang suka stalker orang .. just nak tahu gossip terkini .. tak nak jadi orang ketinggalan zaman .. hahaha .. boleh pulak gitu kan ..

*result dapat berapa ?
eeeerrrrr , NO COMMENT !

*bila nak tukar background blog ? bukan setiap bulan selalu tukar ke ?
tengah cari background yang lawa lahhh .. awak nak tolong carikan ke ? TERIMA KASIH ..

*apa yang paling Nadhilah nak ?
BFF aku balik ! humm kita rindu dekat dia .. hanya dia yang memahami hati dan perasaan kita .. my boyfie always busy .. and bila kita perlukan dia .. dia tak ada pun .. tapi my BFF selalu ada untuk kita .. tak kira senang atau susah .. Dia tetap ada .. IloveYOU ! kalau lah dia balik kepada kita .. kita lah orang yang paling bertuah dalam dunia ni .. imissyousodamnmuchbeyb !

____________________________________________________________________

okay lah .. maybe ni je kot story untuk tahun baru ni .. hehehe .. nanti ada masa . kita update lagi tau ! byee byee .. 

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts