Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Thursday, 5 January 2012

Terpaksa kecewakan seseorang :'(

aku pernah rasa macam mana disakiti seseorang :')

Hye .. Sihat .. ? Yang sekolah tadi .. Best tak second day ni ? hehe :') .. humm okay tajuk hari ni .. kecewakan seseorang .. bukan dengan sengaja .. tak sengaja .. kita terpaksa .. okay sebelum kita bercerita ni .. buang fikiran negative korang terhadap kita .. kita bukan nak megah - megah atau apa - apa .. kita luahkan dekat blog ni sebab tak nak tanggung beban sorang - sorang .. nak sharing dengan korang yang baik ni kan ? Okay , dah bersihkan belum ? kalau dah boleh terus baca yang bawah .. Kalau tak boleh bersihkan , senang saja .. KLIK SINI !

Okay .. ada someone ni dia suka kita ? hah , sebelum sambung .. hati korang ada berfikir yang bukan -  bukan tak ? tiba - tiba pulak nanti ada orang cakap 

*eeii minah ni . nak heboh - heboh orang ramai suka kau ke ?! eehh ingat aku tak ada .. 

ehh tak mahu macam tu ! kita dah cakap awal - awal .. bersihkan hati nurani korang tu . Serba salah lah nak sambung ... humm .. boleh sambung tak ni ?

Ada mamat ni suka kita .. tapi dia diam dulu tak bagi tahu apa - apa dulu lah dekat kita . lepas tu dia call dia cakap 

macam biasa permulaan call mesti orang akan tanya tengah buat apa ? dah makan atau belum ? sihat atau tak ? dan sewaktu dengannya . then satu soalan keluar yang buatkan kita pelik semacam nak jawab

him : dhila dah ada bf ke belum ? jawab dengan jujur tau !
kita : hahh ? entah lah . tak tahu . ( *sebenarnya kita tak bagi tahu perkara sebenarnya sebab tadi kita dengan boyfie kita macam ada problem and dia pun macam tak nak mengaku yang kita ni gf dia .. maybe kita tak cukup sempurna kot untuk dia )
him : jawab lah betul - betul dhilah ni .. eishh .
kita : ada kot .. 
him : betul - betul lah . tak nak ada kot - kot ..
kita : ye ada ..
him : so kenapa dari tadi tak cakap je terus terang .
kita : sebab dhilah ada boyfie macam tak ada .. sebab tu dhilah teragak nak jawab .
him : kenapa pulak macam tu ?
kita : adalah hal peribadi ..

*then terputus ..

dah lama lama tu .. kita termenung lah kejap kan .. apa kena dengan mamat ni ? tanya soalan pelik - pelik je .. then *handfhone ku berbunyi* dapat message dari dia .. dia send ..

Ooo .. dhilah dah ada bf ke ? Kalau boleh cakap jujur , saya suka awak ..
Tapi awak dah ada bf , So tak sepatutnya saya suka dhilah kan ? Thanks sebab jujur okay..

Lepas dia cakap macam tu .. Seriously serba salah gila . sama macam mana kita pernah buat dekat BFF kita dulu . tapi bukan perkara yang sama lah ..

____________________________________________

okay lah dah penat la esok nak bangun pergi sekolah .. okay bye :)


2 comments:

  1. humm :'( sedih kan ? selalunya orang yang mengecewakan seseorang tak rasa serba salah ..

    ReplyDelete

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts