Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Sunday, 22 January 2012

Hahh BLOG ni terdelete .. Betul ke !!

hahah .. yes blog ni terdelete .. Kerja Nadhilah ni hahh .. gatal sangat tangannya .. asal usaha diri sendiri .. blog ni hidup balik .. kan kan kan ? yelaa .. mula - mula tertukar ke old face dashboard nya kan .. punya lah usaha - usaha .. tak jumpa .. lepas tu gatal tangan pergi tukar template blog ni .. jadi classic punya template .. hahhh .. korang tahu tak apa itu classic template .. ? kalau classic punya template tak ada layout .. tapi free background .. dia bagi background so pilih lah .. Nak DOTS ke apa ke .. suka hati ... berminat ke ? kalau nak try . boleh je .. tapi nanti jangan menyesal macam kita lah .. okay .. and now dah okay dah .. dah tukar expand template balik .. hiwhiw ! suka suka !

*OKAY ! ni siapa yang nak try sahaja okay .. yang tak nak jangan mengada - ngada nak buat !

okay mula pergi dekat Dashboard > Template ..
turun ke bawah .. bawah sekali page template ni ..



okay nampak tak yang ada anak panah tu .. nanti bila korang dah click .. dia akan keluar macam ni




So pandai - pandai korang lah kan nak buat apa lepas tu .. bila korang tekan revert to classic template .. korang punya blog automatik akan tertukar .. lepas tu baru rasa menyesal .. tapi korang jangan risau .. kalau nak tukar balik ke expand boleh je .. senang sangat .. tapi nanti jadi tutorial pulak dekat sini ..  hahaha ..

and and you all's .. kita ada 2 blog now .. yang second blog tu tema turqoise .. ramai kata comel .. haha .. sukanya .. *EHH perasan jap .. hah .. tak ada lahh .. blog tu kita baru je tukar jadi turqoise .. yang ni officially pink okay ? 

*ada aku kesah kau nak cakap aku batak pink .. suka hati lah .. aku punya blog bukan kau punya*

eehh menggedik pulak dekat sini ye .. haha .. so kalau nak try sila lah .. jangan malu - malu .. segan - segan .. and kalau korang dah try and tak suka .. then korang nak tukar expand template balik .. korang boleh comment atau tinggalkan message dekat shoutbox . tak pun pergi cari facebook kita .. korang add lah sekali tau .. haha .. kita boleh jadi kawan apa ? lepas dah berpenat lelah cari kita tu .. korang tanya je .. nanti kita ajarkan .. atau pun kita buat satu tutorial sesat dekat sini .. hiwhiw .

Okay lah korang .. terima kasih sebab melawat blog yang tak berapa lawa .. atau yang tak berapa CUN ni kan ? hehe .. okay bye :)

2 comments:

  1. hah ? blog trdelete .. hehehe .. pdan muka die .. ekekeke ..

    ReplyDelete
  2. hhahahaha .. jahat nya Naurah gelakkan kita :D .. hehehe tapi dah hidup balik lah awak

    ReplyDelete

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts