Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Monday, 23 January 2012

Lagu Baru Bhaii

*helehh .. kecoh lah Nadhilah ni .. lagu baru pun nak bagi tahu ..

ehh sebab lagu ni sedap lah kita kecoh .. awak tak suka ? Boleh pause lagu tu okay ;) . and boleh KLIK SINI dah kann .. Okay siap ..
Lagu tu lagu Allahyarham Izwan Pilus - Indah lelapku .. entah lah .. lagu dia sedap .. ingat nak letak lagu kembali senyum tu .. tapi kena ambik dekat youtube lah .. youtube leceh ahh .. lagunya nanti tersekat sekat .. jadi tak best nak dengar .. kan kan kan ?
and and sorry korang .. Kita tengah demam panas ni .. so post ni pendek sahaja .. 
*tak nampak macam pendek pung ..


*itu pun nak bagi tahu ..

ehh mesti lah bagi tahu .. eisshh dengki kan kan kan ? *adduh terasa diri ni gedik lah* .. ada orang tu dia pun demam jugak lah .. awak awak ! makan ubat okay ? saya okay .. ni pun type lambat lambat .. kejap kejap baring .. serious tak larat gila .. sebab semalam kita mandi hujan maybe sebab tu demam .. pening gila kepala ..
Okay lah korang .. rasa dah nak pengsan ni .. Sampai sini dulu okay .. byee :") sebelum tu cuba tengok gambar baby ni .. COMEL !!


nama baby ni Nur Ain Zahraa .. ni anak orang .. tak kenal pun .. tapi comel lah baby ni .. hehe :')

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts