Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Wednesday, 18 January 2012

screenscape :')


weh rindu kau ! gila bengong aku weh . rindu kau sangat .. tengok topik ? hari ni aku rajin sikit .. sikit je .. humm :'( 


tengok .. happy teramat kan ? aku nak sangat putarkan balik masa tu .. humm tapi .. humm boleh ke ? kalau lah dapat undurkan masa .. sweet sangat weh time ni .. suka aku baca balik ..



kau suka cakap aku comel .. padahal mana ada .. pelik aku dgn kau ni :') hiw :'| 



hihi .. siot je .. banyak sangat lah duit kau tu nak support aku ? :'']


:') ni time gambar baby tu .


:'(( alamak , ni yg terakhir lahh .. sedih siut .. humm :''(  rindu gila dekat kau weh .. aku dengan berani nya tak delete nama kau di situ . lantak lah orang nak marah .. yang penting aku rindu kau .. kan ?? :'') .. ahh semakin deras pulak air mata aku ni .. macam dekat sungai pulak ..

2 comments:

  1. luahkan je la perasaan tu .. (smile selalu)

    ReplyDelete
  2. Siapa awak yang sungguh misteri ini .. by the way .. thanks :)

    ReplyDelete

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts