Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Thursday, 21 June 2012

Dear EX =='

haii .. ni I tunaikan permintaan you . nak tahu tak dulu I sayang gila dekat you .. gila gila sayang lahh .. then sebab kan I tak boleh keluar je kita clash .. tu tak apa lahh I tak kesah sangat . lagi pun time tu I form 1 .. you cuba fikir .. mak I nak ke bagi I keluar .. I baru form 1 !! I tak tahu otak you letak kat mana .. kepala lutut kot .. haha .. you nak tahu tak berapa bulan berapa hari I kena lupakan you .. you tak tahu and you takkan tahu ,.. and now you nak get back ? pergi mampusss ! tak nak aku .. and I dah cakap dengan you kan I dah couple .. ye I tahu lepas kita clash sebab I tak boleh keluar tu .. you minta maaf and kita couple balik kan .. yang tak boleh belaa tu you couple dengan jiran I .. eehhh whattdeeefackk ! tak ada orang lain ke yang you nak couple .. you tahu tak sampai sekarang I tak tegur jiran I . and sebab you ! I tak benci dia . dia yang benci I .. and for your information .. jiran I tu pergi kecoh satu taman rumah I yang dia dah rampas you dari I .. and dia bangga jadi perampas .. you tahu tak ! ehh . dah lahh curang .. sedar tak you curangg ! you tahu tak I sedih gila bila dapat tahu you couple dengan dia . ehh ehh .. Lepas tu dia buat apa ? curang ke dengan you eh ? hahahaah ! padan muka ! rasakan .. kan dah kena balik . tu lah buat lah lagii .. okayy?
you :) I tak kesah kalau kita kawan .. just kawan . I lagi suka kita berkawan dari kita couple . btw , I dah maafkan you .. tapi untuk couple balik .. I'm sorry .. cari lah orang lain ? I harap you berjaya dalam hidup you . even I tak tahu apa you buat sekarang .. study ? kerja or what ? I tak tahu .. thanks pernah hadir dalam hidup I .. byee :)

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts