Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Friday, 3 August 2012

Selamat Berpuasa :'D


Selamat berpuasa korang . tak sempat nak update time first ramadhan . busy sangat . busy dengan twitter . cehh . hahaha . Pejam celik kita dah berpuasa 15 hari . cepatnya masa berlalu kan ? anyway Selamat Berpuasa :) puasa tu bukan tahan lapar dengan dahaga je tau . perbuatan sekali Nasihat ni untuk semua orang termasuk diri ni . haha mendaa lahh .

Hazreen Fatin Syuhadah binti Safri . I'm sorry , sebab seminggu ni kita tak jumpa pun :'( I miss you . Really miss you :')

Ahad ni nak berbuka dekat luar dengan kawan kawan . hehe . okay lah post hari ni pendek je . okay byee byee :)

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts