Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Friday, 31 August 2012

We and Eidul Fitri :)

Haii ! Btw 

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE - 55 

dah 55 tahun Malaysia merdeka . bersyukur ke hadrat illahi . hahaha . okayy tengok title . dah nampak Eidul fitri tu mesti lah raya kan ??? yes time to gambar raya and jalan jalan . hahaha okayy .


ni family kita . yeahh tema biru lagi . hahaha tahun depan apa lah pulak erk . hemmm . gambar ni ambik sebelum nak pergi kubur , semua siap siap tu . tapi kita tak pergi pun :( . kita tak boleh pergi . emm sedih sangat . 


okay yang ni anak anak . with my grandma yang baju putih oren tu . atuk dah tak ada so ni je lahh . actually adik beradik ada 7 tapi 2 orang raya rumah mentua . so ni jelaa yang ada . ni anak anak okay . haha tengok lah siapa paling tua antara adik beradik kat situ . itu lah anak sulung hahaha . semua dah kahwin cuma sorang je bujang terlajak . adik dia pun dah kahwin dia tak kahwin lagi . tu yang pakai baju hijau putih sikit tu . haha sorry kutuk kau tam .


okayy yang ni semua menantu keluarga ni . hahaha . semua comel . ada lagi 2 orang menantu tak adok .


ni cucu cucunya . gambar ni mcm tak okay sikit . org lain yang ambik . kesian trisya nangis . atototo . hehe :3 arwah angah dah tak ada :') tak sempat nak bergambar dgn dia .


tengok mata aku bengkak sebelah . haha .

hahaha dah lah cukup pasal raya . ni je lahh . lepas ni pasal Tanjung Emas . time ni kiteorang baru lepas balik dari Hospital Muar . Melawat moyang . Dia kena strok . nasib baik lah tak ada pape sangat . 






aaaggggghhhhh !!! COMELNYA Adam Rizwan ni !

okay ni jelahhh kot . btw , Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin . siapa yang kenal Nadhilah ni . kalau aku ada buat salah . ada buat korang terasa ke apa ke . tolong maafkan ye . sama ada sengaja atau tak . maaf tau :) byeee 




No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts