Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile :)

Saturday, 2 February 2013

. . .

H A I . . .
rindu sangat on pakai laptop ni . eeiii . hahah . yelaa broadband tak ada . selalu on pakai tab je . rimas tau . dah lah lembab . haihh . So terlalu banyak benda berlaku sejak akhir - akhir ni banyak benda berlaku dekat aku . haha . banyak lah sangat kan .. seriously aku rasa nak pindah sekolah . tolong lah ! aku nak pindah . tak selesa gila kat sekolah tu :( rasa macam terlalu ramai musuh doh . nak pindah ! aaggghhhhhhh ... aku tak adalah kena pulau . cuma terlalu ramai yg berpura pura :'( benci lah !
Semalam gaduh besar dengan Arie . Oh guess what ? aku mintak benda yang aku pernah kesali dulu . Padahal aku sayang dia . tapi aku tak tahu . perasaan serba salah yang terlalu memuncak . Dulu mak dia ada text aku . 29.1 hari tu dia text lagi suruh tinggalkan Arie . Ya Allah . Ujian apa untuk hubungan kiteorang ni ? sometimes . Arie suka memaksa . tapi tak apa lah . itu tak jejaskan apa . serious stress gila gila gila gila . haihh .. hmm .
Dah on pakai laptop ni . nak download lagu jap lah . hahah .
Sejak akhir ni selalu tak ada kredit . Duit tak ada nak topup . Nak text pun susah . hmm ..
Okay lah . GTG . next month baru update lagi . cehh hahaha . byee !

No comments:

Post a Comment

you can leave your comment here :)

Flurry Of Hearts